Sidor

22 april 2015

Hemlisbyte 3

Så var det dags för sista paketet i hemlisbytet och det känns lite tråkigt för det är väldans roligt att få paket hemskickat en gång i månaden. Och roligt att plocka ihop och skicka iväg paket som förhoppningsvis skall glädja någon annan. I mitt sista paket fanns det härligt ofärgat garn från Svarta fåret och en extra födelsedagspresent i form av ett mönster till de fantastiska vantarna Gudrun. Jag har länge tänkt sticka ett par, så nu får jag verkligen se till att ta tag i det!

Jag är väldigt nöjd med alla mina hemlispaket, det känns som att min hemlis tänkt till och dessutom gett mig paket som tvingar mig att vara extra kreativ med garnfärgning och spånad. Tvingar på det allra mest positiva sättet då förstås. Tack så hemskt mycket!


Jag fick avslöjat i sista paketet att min hemlis är Ida som har bloggen Idas handarbete och tänk, det hade jag faktiskt lyckas lista ut alldeles själv! Så, tack Ida för alla fina paket!

Nu återstår det bara att se om den person jag skickat paket till lyckats räkna ut vem jag är. Jag tycker det där med ledtrådar är svårt, så vi får väl se. Om inte så får jag ge mig till känna efter att paketet är öppnat, för jag var inte så snäll som Ida så att jag avslöjade vem jag var.

6 kommentarer:

 1. Tack för att du avslöjade dig! Och återigen, tack för fantastiska hemlis-paket. Kul att få läsa din blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Det var så roligt att få skicka paket till dig, och kul att du gillade dem!

   Radera
 2. Vilka fantastiska paket du fått! :) Riktigt avis, men nästa gång då ska jag också vara med! :)

  Jag anar vem du har skickat till och om jag har rätt så har hon inte lyckats lista ut det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu avslöjade jag mig i hennes blogg :). Så, hade du rätt i din gissning?

   Radera
  2. Nej! Jag hade inte rätt! Attans! :) Vem skickade du till?!

   Radera
  3. Jag skickade till Ann-Marie http://minhylla.blogspot.se/ !

   Radera