Sidor

12 februari 2015

Hemlisbyte 1


Idag har jag flängt runt och letat efter det sista till första paketet till min hemlis. Jag hittade inte riktigt det jag skulle så jag fick tänka om och skicka det jag tänkte skicka nu lite senare istället. Ingen fara på taket, jag tror att ersättningen blev minst lika bra, om än lite mindre kreativ för mottagaren.

Jag passade också på att köpa lite te till mig själv - för vad är livet utan te? Men kunde faktiskt motstå att köpa garn till mig själv i garnaffären. Idén om att rensa i min stash och ha en mindre stash med sådant jag verkligen gillar och har en idé om projekt för kanske faktiskt har gett avtryck. Jag känner generellt ett mindre sug att köpa garn bara för att ha, det är roligare att köpa garn till projekt!

På vägen hem passade jag att cykla förbi posten och hämta upp ett paket som jag misstänkte var mitt första hemlispaket, och jag hade helt rätt!

I paketet fanns det en härva Drops Lace i en helt fantastisk turkos färg. Jag är inte så bra på att ta mig för att sticka med lace, jag klappar gärna på garnet, men sen plockar jag fram något fingering och stickar istället, så nu får jag ta mig i kragen och hitta någon fin spetssjal och sedan faktiskt sticka den!

I paketet fanns dessutom en påse ekologiskt Earl grey - två favoriter i ett! och en påse Kolsvart sötlakrits som också är en stor favorit.

Tack så mycket, min hemlis där ute!


Självklart har jag börjat luska på vem min hemlis kan vara. Paketet var poststämplat i Malmö, inslaget i Helsingborgs dagblad och teet var från en tebutik i Landskrona. Jag misstänker därför starkt att det är någon som hör hemma på den skånska västkusten, får se om jag kan klura ut mer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar