Sidor

31 oktober 2008

Deppigt.

Klockan är inte ens sex och det är redan mörkt som i graven. Jag är hungrig men jag börjar tro att mörkret gör mig mindre benägen att vilja laga mat, jag vill baka baka. Mest av allt är jag sugen på lussekatter, men tiden är inte mogen. Lussekatter i oktober är en hädelse. Igår köpte jag hem massor av mjöl och jäst till systermin så när det är dags att åka tillbaks dit för kattpassning ikväll så ska jag bannemig sätta en deg eller två, ja inte med lussekatter då, men kanske bagels eller havrebullar.

Något mindre deppigt är iallafall det faktum att jag och bästistuven äntligen fått tummen ur något trångt ställe och bokat en resa till vår semestervecka, vecka 46. Från början var tanken att vi skulle dra iväg till ett varmt och soligt land och vårda våra stackars bleka lekamnar. Det ville dock inte gud så nu blir det istället en båtresa till Oslo och jag är lite uppspelt. Jag har aldrig varit i Oslo, har aldrig satt min fot i någon del av Norge trots att jag är lite smygkär och har placerat Norge på min topp5-lista över möjliga länder att flytta till (nej, jag har ingen sån lista, men lite kan jag väl få tänja på sanningen?).
Vad som är ännu bättre är att vi lyckades pricka in datumet då The Swell Season spelar på Rockefeller. I övrigt har vi inte mycket inplanerat och om någon har några Oslotips så tar jag gärna emot!

1 kommentar:

  1. Jag går och ser The Swell Season imorgon! :D På Berns. Hoppas att semestern blev att du hoppades på.

    SvaraRadera