Sidor

13 september 2008

Vegomässan..

Jaha, då har jag spenderat tid på ännu en vegomässa. Jag är verkligen imponerad av alla människor som lägger ner så mycket tid och energi på att få det att funka, jag, som har en del förflutet inom olika ideella organisationer vet hur lång tid allt tar, från att boka lokal till att fixa bord, stolar, bilar, allt. Så, grymt jobbat!

Men.. Jag måste säga att jag ändå inte är riktigt nöjd. Dels beror det nog på att jag inte varit på nåt riktigt bra "trängas med folk"-humör idag, men det var för trångt, för mig känns det inte rimligt att köa en kvart för att få smaka en bit grönsaksbiff eller köpa en sojakorv. I mångt och mycket var det dessutom väldigt likt förra årets mässa (vilket jag i och för sig insåg redan innan jag kom dit efter en titt på hemsidan) vilket känns lite tråkigt, jag känner att mässan nog inte riktigt är för mig, jag skulle kanske passa bättre som volontär? Det tål att tänkas på. Så, jag är lite kluven. Imponerad och peppad (jäklar vad många vi är!), samtidigt som jag känner mig lite trött och blasé. Jag hoppas iallafall att det blir en ny mässa i Malmö i vinter och om jag inte volontärar där då så ska jag hänga på låset för att försöka undvika trängsel.

Självklart kunde jag inte lämna mässan tomhänt och la vantarna på:
Real smoked tofu från Viana
Ljus choklad med russin och mandel som är uppäten
Sötlakritsrem, också uppäten
Veganskt ostsåspulver
En bit porridge soap från Lush

mitt sällskap köpte också godis från scandicandy som vi snaskar på just nu.

2 kommentarer:

  1. Det blev lite Scandicandy-godis inhandlat för mig med på mässan. Och det var ju alldeles för gott för mitt eget bästa ojojoj... :)

    SvaraRadera
  2. Ja, sötlakritsen är grym!

    SvaraRadera