Sidor

10 september 2008

Utan balkong

Ja numera finns det ingen balkong i mitt liv, jo det finns faktiskt en, min syster har en stor fin balkong som lämpar sig fint för balkonghäng, men min lägenhet har ingen balkong och det är lite trist. Lägenheten har dock ett rejält kök som trots viss brist på arbetsytor har potential att bli ett riktigt bra matlagnings- bak- och hängkök.

Jag har alltså förflyttat mig ner till Malmö och rör mig vilset i Malmös butiker. Försöker kolla med vänner och bekanta var jag kan hitta den billiga tofun, dom smarriga korvarna eller de fina grönsakerna. En hel del känner jag redan till efter att ha spenderat en del tid hos min syster, men jag misstänker, och hoppas, att det finns mer att upptäcka!

På lördag är det vegomässa i Stockholm och till min förtjusning insåg jag för ett par dagar sedan att jag faktiskt kommer vara i Stockholm då! Jag minns mässan från förra året, det var helt packat med folk, olidligt varmt och massor av spännande mat, godis och annat vego. I år hoppas jag att det är större lokaler, mindre trängsel och så hoppas jag på att få prova på något av all den mat som kommer säljas där.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag tycker du ska lägga till dig på VeggieToppen, vi behöver entusiaster som du! :)

  www.veggiemind.com/veggietoppen

  C U There.
  / Jonas

  SvaraRadera
 2. Det ska jag absolut göra!

  SvaraRadera