Sidor

11 april 2008

Som sand i ett timglas...

Jag sitter på tåget och skriver, på väg ner till Malmö för att träffa alla mina (två) systrar och förhoppningsvis hinna med en del arbete i lägenheten. Här ska spacklas och slipas och målas och jag gissar att jag kommer vara väldigt snygg och färgglad om sisådär en vecka, jag brukar nämligen ha svårt att undvika att måla med hela kroppen.

Nu har jag fyllt år och kan med glädje tituera mig 25+, min födelsedag blev inte så full av aktivitet som tänkt, det är ju tänkbart att det skulle kunna ha något att göra med det faktum att jag kom hem från lördagens fest först vid femtiden på morgonen, det skulle också kunna ha något att göra med mängden alkohol som inmundigades på kalaset, men jag väljer att inte vidare spekulera i det.

Födelsedagen blev ändå en trevlig dag. Vi åt feta- och spenatpaj, enorma mängder godis och en mumsig och ack så snygg glassbomb som var en av mina födelsedagspresenter.


Bomben var helt i sorbet med smakerna jordgubb, citron och banan. Banansorbet låter äckligt men var inget annat än äckligt fantastiskt gott! Jordgubbssorbeten var härligt jordgubbig och citronsorbeten nästan väl citronig, otroligt syrlig och läskande.
det bästa av allt - halva är kvar i frysen hemma!

Jag älskar glassbomber, måste nog försöka mig på att göra en egen snart. Med köpt glass borde det inte vara något större bekymmer.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att flytta! Det är alltid så roligt att upptäcka en ny stad även om man är ganska bekant med den sedan innan.

  Hoppas att allt går bra med flytten!

  SvaraRadera
 2. Jag visste inte att du hade ett party?

  Hoppas det går bra nere Malmö.

  SvaraRadera
 3. Det var ett party på tu man hand :)

  SvaraRadera