Sidor

29 januari 2008

Drömmar och verklighet

Jag ser mig inte alls som en skrockfull person, snarare motsatsen. Jag är den som lägger alla nycklar på bordet och fikar under stegar för att visa att det minsann inte är något farligt. Ändå har jag väldigt svårt för att prata om drömmar, möjligheter, framtid. Just för att jag tänker att allt då kommer gå åt helvete, och gör det det så står jag där med rumpan bar och är avslöjad, misslyckad!

Såhär är det:

Jag har bestämt mig för att flytta till Malmö, eventuellt så går det fort. Det kan också ta längre tid (vagt, jag vet, men där går min gräns).

Jag drömmer om att öppna ett café. Ett café som skall erbjuda matiga mackor, veganska bakverk och massor av gott te. På caféet ska det också finnas böcker. Böcker att läsa och köpa. Jag har ingen aning om hur det är att ha ett café. Jag har inte heller någon att öppna caféet med (det är för slitigt att göra själv har jag insett), men jag drömmer om det.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det låter som en alldeles förträfflig idé! Nu tar du och flyttar till malmö bums och öppnar café så lovar jag att äta där varje gång jag åker till malmö framöver. Oooh, och så får jag gästbaka där nån gång. Det låter bra, då säger vi så :D

    SvaraRadera
  2. Så säger vi! :)

    Fast då måste ju du hjälpa mig att leta efter någon som vill öppna café med mig först, om du inte är sugen själv förstås ;).

    SvaraRadera