Sidor

19 januari 2015

Färdig!


Idag har det gått undan här hemma och jag har lyckats göra två projekt helt färdiga.

Först ut är Larch i ett helt underbart handspunnet BFL-garn som jag fått från Ravelryanvändaren Häxan surtant i ett byte. Äntligen har jag lyckats sticka en Larch! jag är sugen på att göra en till, lite större och med ett garn som ger mer tydligt definierade maskor. Jag har dessutom blivit ännu mer sugen på att lära mig spinna, och blivit lite kär i BFL, tyvärr har min katt det också, blivit kär i BFL alltså, spinner gör den redan.

Sedan påbörjade jag igår ett par Wrist warmers lacey wristlets till min sambo. Hen köpte för några år sedan ett nystan Norogarn med intentionen att lära sig sticka, såhär i efterhand kanske det inte var bästa garnet. Jag gav hen dessutom usla jumperstickor att sticka med, så jag förstår att projektet blev liggande. Igår repade jag upp det hela och gjorde handledsvärmare till hen istället. Ett riktigt snabbt och lättstickat projekt, tog väl ett par timmar med blockning och ihopsyning.

Nu ikväll har jag dessutom stickat färdigt min tråååkiga Indian feathers, men den är inte blockad och ändarna är inte fästa så den är inte officiellt klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar