Sidor

15 december 2014

Projektfoton i december

Jag lägger nuförtiden upp alla mina projekt på Ravelry, jag gillar att dokumentera, ordna och få ett litet bibliotek över allt jag gjort och se hur jag utvecklas som stickare (hejhej, jag är bibliotekarie) och jag markerar inte några projekt som "finished" innan jag har minst en bild av det färdiga resultatet.


Jag fotar alla mina projekt med min mobilkamera som faktiskt är helt okej, förutom just nu, i december med dödsgrått väder, regn och total brist på ljus. Idag fick jag efter ett tappert försök med att fota i dörröppningen till balkongen (ja, ni ser ju mästerverket ovan) inse att det var dags att använda blixt. Jag brukar i det längsta undvika blixt, särskilt blixten på min mobilkamera som verkligen inte är mycket att ha, men jag orkar inte plocka fram systemkameran för några sketna projektbilder och jag orkar verkligen inte vänta till våren med att fota mina projekt. Så, fula projektbilder hej på er, men nu är Elder tree shawl och 198 yds. of heaven formellt färdiga!

Och nu längtar jag om möjligt ännu mer efter vår, sol och väder som det är någon mening med. 6 dagar kvar till vintersolståndet, sen blir det iallafall inte mörkare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar