Sidor

15 december 2014

Koftan växer


Jag tror jag får rota fram min systemkamera för att kunna ta rimliga självutlösarselfies på mig själv framöver.
Jaja, såhär långt har jag iallafall kommit nu. Är ungefär mitt över bysten. Passformen känns bra, så jag fortsätter minska i ryggen och i sidorna, Har gjort en extra ökning över bysten och låter den vara tills jag kommit en bit till. Funderar dock på om det räcker att ta in bystminskningen under bysten, jag är ganska mycket smalare där och vill ha koftan hyfsat tajt även under bysten, jag funderar därför på om jag ska ta in något extra i sidorna också. Grunnar vidare på det.
Jag tycker att koftan känns kortare i ryggen än över bröstet nu, men det kanske är så det ska vara? Om inte så får jag kanske lägga till ett par förkortade varv i ryggen längre fram, det ger sig nog tänker jag. Och nu är jag inne i en period av koftstickarsug så jag stickar vidare, och planen är att vara i fas till nästa måndag. Livet färdigt denna vecka alltså!

6 kommentarer:

 1. Det blir så himla bra! Tänk på att du får lite mer vidd sen när du stickat knäppkanten så var inte rädd för att ta in lite mer under bysten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Just det, knäppkanten glömmer jag hela tiden att tänka in. Då ska jag definitivt ta in några cm till under bysten!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Det känns bra, inte perfekt, men bra :).

   Radera
  2. Jag känner mig nöjd eftersom det är första koftan någonsin jag stickar till mig själv! Men det finns def. saker att förbättra! :)

   Radera
  3. Jag håller med helt! Jag är sugen på att påbörja en till kofta redan nu :).

   Radera