Sidor

17 december 2014

Koftan växer! Snart redo för del 6Denna veckan går det undan med koftan, jag är sedan länge förbi bysten och har börjat öka igen. Jag har nog inte riktigt ökat så mycket som jag borde gjort för att få den utställda formen jag tänkt mig, men jag är nöjd så här, och med knappslå och några dagars användning tror jag att den blir alldeles lagom. Jag är överlag väldigt nöjd, även om jag såklart hittar saker jag vill förbättra till nästa gång (börja med bystökningarna lite tidigare till exempel, och gärna ha något mönster fram som döljer dem lite, nu känns det mest som att de säger "why, hello there titties!" till alla i närheten).
Jag är färdig med den slätstickade delen av koftan nu och kommer påbörja min rätstickade avslutning. Misstänker att livet kommer vara färdigt ikväll (koftans då, inte mitt). Och jag är riktigt sugen på att komma igång med ärmarna och se en färdig kofta växa fram!

3 kommentarer:

 1. Men WOW!!!! Imponerad! Blir superfint! Jag är knappt nedanför bysten än! Men sen är det bara att gasa på! Det är ju inte lika långa varv längre som det är när man är uppe vid axlarna och ner till ärmhålan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är imponerad över mig själv som lyckas sticka en kofta helt utan tidigare erfarenhet, hade nog räknat med fler hinder på vägen.
   Precis, från under bysten och nedåt har det gått räsersnabbt! Riktigt roligt!

   Radera
 2. Så grym du är! Det går ju som på räls.

  SvaraRadera