Sidor

17 december 2014

En gnutta av mig


Jag tar efter Indiehands och skriver lite om mig själv utifrån 10 frågor som avslöjar mer eller mindre om vem jag är. Tänker att det kan vara kul när vi är så många som läser varandras bloggar under KAL:en, du som läser detta får gärna hänga på, och länka gärna mig så jag kan se och läsa det du skriver!

Vad önskar du dig i julklapp? 
Förutom fred på jorden och att alla människor ska ha det bra som jag önskat mig sen jag var barn så önskar jag mig lite ytligt småkrafs som Hiya Hiya-stickor, plingande änglaspel och en stålflaska från Klean Kanteen. Det bästa jag vet är dock att få sådant jag inte önskat mig men som ändå är på pricken rätt. Ingen press alls på mina närmaste där. Jag är väldigt förtjust både i att ge och få presenter, så tyvärr kan jag inte med att önska mig en paketfri jul med gåvor till de som verkligen behöver istället.

Vad gör du när du är ensam hemma och ingen ser dig? 
Går runt halvnaken, dansar fåniga danser, onanerar, stickar och titta på skämsdåliga teveserier. Fast det är alltid någon som ser mig, är det inte min sambo så är det katten.

Vilken egenskap tycker du är viktigast hos en bra vän? 
Vet inte om det finns en egenskap som är viktigast, men omtanke, att finnas där när det krisar, kärlek, intelligens och humor - gärna kass sådan.

Nämn fem saker du är riktigt bra på! 
Matlagning och bakning, lättja, att sticka, att få idéer och att prokrastinera.

Skriv om en romantisk händelse i ditt liv! 
Jag är ingen särskilt romantisk person i traditionell mening och har nog inte vett att uppskatta traditionella romantiska gester, för mig är saker som att äta fruktsallad i sängen en eftermiddag tillsammans med min sambo baraföratt romantiskt.

Hur ser du ut utan smink? 
Som vanligt.

Finns det något som du tycker är jättegott att äta som andra kan tycka är äckligt?
Öh, nää, jag tror inte att jag är så unik. Jag gillar banan och ananas på pizza och i annan varm mat och det har ju vissa svårt för, men det är inte direkt som att jag äter bajs eller spädbarn.

Vad är det mest störande du vet?
Människor som låter utan att ha något att säga, män i allmänhet, respektlöshet, min katt när hon skriker hela nätterna.

Vilken är din skämmigaste favoritlåt? 
Jag tror inte att jag har vett att skämmas, men jag gillar julmusik, och det är kanske lite fult? Isåfall, O helga natt med Tommy Körberg, fast, näää, jag skäms inte.

Vilken är din paradrätt? 
Guacamole. Och att generellt göra god mat av det mesta.

Och bilden, jag är så trött på att posta bilder på mig själv, så idag blir det istället min presentationsbild på Ravelry. 

1 kommentar:

  1. Åhh skoj! Måste nog göra samma som du! Kul att lära känna varandra lite mer! :)

    SvaraRadera