Sidor

22 november 2014

Pelargoner och hobbyrum

I somras flyttade jag och min sambo från en tvåa till en fyra. Förutom fler rum innebar flytten bland annat ett källarförråd med fönster, så idag har vi samlat ihop alla balkongväxter och en del inomhuspelargoner och burit ned dem i källaren. Så skönt att slippa vissna, rangliga pelargoner i lägenheten under vintern!

Fler rum i lägenheten har inneburit att vi (eller kanske mest jag) numera har ett hobbyrum. Fram tills idag har rummet mest varit som någon form av extraförråd eller gigantisk lite av varje-låda. Men efter blomflytten fick jag feeling och påbörjade upprensandet av hobbyrummet. Jag har flyttat en massa saker som stod i vägen och planerar att lite i taget fortsätta för att få ett fint rum både för hobbyrelaterat arbete och hobbyrelaterad avslappning. Det känns så bra att ha ett rum dedikerat till handarbete! Att slippa stuva undan symaskin, garn och garnvinda utan kunna ha det framme, lättillgängligt och kunna lämna påbörjat arbete utan att behöva plocka undan för att platsen skall användas till något annat.


3 kommentarer:

  1. Åh, vad underbart med ett hobbyrum! Jag håller på att ordna ett nere i källaren, längtar tills det är klart! Så fint du har det! Kram

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är så himla skönt att ha allt samlat och ha ordentligt med plats för arbetet! Jag skulle vilja ha en riktigt skön fåtölj att sitta och sticka i, och så är det en del stök utanför bild som behöver fixas, men det är på gång! Kram!

    SvaraRadera