Sidor

24 november 2014

Nystan och provlappHar längtat efter denna måndag ändra sedan förra måndagen! Och trots en ganska pissig måndag med sjukdom och trötthet så har jag nystat världens största nystan (man skojar inte bort 250 g bulky Cascade eco +), insett att jag nog måste skaffa nystmaskin för att inte slita ut mina stackars händer och börjat fundera på uppläggningar. Just nu testar jag en Old norwegian och får se hur det blir med min rätstickade kant. Min kofta i vardande har också blivit ett Ravelry-projekt, och även om jag mestadels kommer använda bloggen för att uppdatera koftstickandet så kommer jag även skriva in lite anteckningar på projektsidan på Ravelry för att ha lättåtkomligt och sammanfattat för framtiden.

4 kommentarer:

 1. Vilken bra idé att lägga upp kal:en som ett projekt på Ravelry - speciellt om man är lite glömsk som jag. Då får man ju allt dokumenterat när det är färskt liksom. Så tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Varsågod! Jag tänkte att det blir en bra komplettering till bloggen som nog lätt kan bli lite oöverskådlig om åtta, tio veckor, plus att jag har för vana att lägga in alla mina projekt på Ravelry.

  SvaraRadera
 3. Jag måste nysta mitt garn nu jag med! Har inte hunnit med mig riktigt! Men längtar efter att göra provlappen!

  SvaraRadera
 4. Haha, jaa, det tar sin lilla tid att nysta! Jag har tyvärr inte orkat göra något mer sedan provlappen stickades, men hoppas på lite tid på söndag, mellan storhandling och vinterdäcksköp.. Hmm, får se hur det går med det :).

  SvaraRadera