Sidor

28 januari 2010

Det senaste

Skulle egentligen bloggat om en härligt vintrig gryta jag käkade  i helgen, men det är sent och jag måste upp tidigare än vanligt imorgon för att gå på möte på jobbet, vilket innebär att sömn är prioriterat. Så, det blir ändå en kort uppdatering.

I fredags var jag på Spelabäcken och käkade lunch. Åk dit goddammit! Blunda när du tar vatten så ser du inte ens stenarna i vattenkannorna som påstås ha olika helande egenskaper. Läs lite hastigt på skyltar så blir du inte alldeles äcklad av det hurtfriska newageiga tilltalet. Ät bara maten. Ät den. Så sjukt gott. Och vegetariskt. Just det, titta inte på de andra gästerna heller, om du inte är ett fan av odd-molly och vårdnadsbidrag. Fokusera på maten bara. Fokus!

Så fick jag en ny Mossagårdalåda efter att ha haft ett långt uppehåll. Fortfarande så väldigt nöjd. Polkabetor, broccoli, citron, vitlök, schalotten, kronärtskocka med mera. Och så slängde jag med en Green & Blacks Maya gold och en påse sjukt dyra med gelatinfria gummibjörnar.  Nåt ska man väl göra med sina pengar som överbetald kulturarbetare.

Annars har jag börjat sticka igen. Är just nu inne på att börja med en knallröd basker att möta våren i, om den här vintern kan ta slut snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar