Sidor

17 november 2008

Mer Mossagården

Jag blir mer och mer förtjust i Mossagården för varje låda som kommer. Eller, ja i torsdags fick jag en låda frukt istället för rotfrukter och det var väl sådär, men efter mailkontakt så får jag en gratis rotfruktslåda denna veckan istället och får käka upp frukten. Jag hade mer eller mindre räknat med att de skulle vilja kvitta rotfrukterna mot frukten men det var det inget snack om. Fint!

Förövrigt fick jag en massa polkabetor och kålrötter i förra veckans grönsakslåda så i helgen blev det en pizza med rotfrukter som var väldigt smarrig. Recept kommer snart! Jag fick också tomater och rödlök och tomaterna var riktigt goda! Inte alls sådär vinterglåmiga som tomater vanligtvis är vid den här tiden på året.

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag använde mig av Årstiderna eftersom de levererar till min dörr. Hur är det med Mossagården, fick för mig att man var tvungen att antingen gå ihop med flera eller hämta ut i någon butik. Får "Lantlådan" varannan vecka och den är så fin så fin.

  Ser fram emot pizzareceptet!

  SvaraRadera
 2. min lilla filodeg nu får du uppdatera den här bloggen med!
  supa knulla lyssna på hammerfall för alltid!

  SvaraRadera
 3. Fido:
  För 50 spänn extra så leverar dom till dörren, men dom har ingen fakturaavgift som Årstiderna har, och dessutom upplever jag deras lådor som billigare så jag tror det går på ett ut med dendär leveransavgiften.

  Tuva: jaja.. :)

  SvaraRadera