Sidor

19 mars 2015

Plucky

För några dagar sedan var jag och hämtade ut mitt mystery kit från Plucky knitter. Spännande!

Så fort jag kom hem var jag tvungen att slita upp paketet för att se vilka färger jag hade fått. Jag hade såklart ångesttänkt att det skulle bli något hemskt pastellfärgat eller neonskrikigt, men så blev det lyckligtvis inte. Jag är riktigt förtjust i den blå som heter Infinity & beyond, den grå heter High cotton och är också väldigt fin, den rosaisha är kanske inte riktigt min kopp te och den heter Bellini.


Garnet är Traveler Aran och det är riktigt jäkla fantastiskt. Mjukt och bouncigt och glansigt och härligt. Det är en blandning av merino, silke och yak och det är så osticksigt att det fått godkänt av min sambo som är väldigt känslig för ull. Hen gillar dessutom Bellini, så det kanske kan få bli något litet till hen av den härvan.

Jag funderar på om jag ska försöka hitta ett mönster som funkar för alla tre härvorna, eller om jag ska sticka något av den grå och den blå enbart. Ska suga på den karamellen lite till, än så länge får de ligga till sig i min garnlåda, men jag är klart Pluckyfrälst och sugen på att köpa mer garn. Fast just nu är jag egentligen mer inne på att destasha, så ytterligare beställningar får nog vänta, om jag inte behöver garn till något väldigt specifikt projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar