Sidor

27 februari 2015

Plucky knitter

Jag har länge varit sugen på att testa Plucky knitter-garn, men hela processen med uppdateringar vid särskilda tider, utvalda garnbaser och färger och allt har gjort mig lite matt, och så kickar min beslutsångest in och så blir det inget.
Men så hade jag fått nys om att det skulle vara en så kallad Instant Gratification-uppdatering på Etsy idag, och av någon anledning så fick jag för mig att det skulle vara en rimlig idé att kombinera infodiskpass på jobbet med pluckyuppdatering. Så vid klockan tre började jag frenetiskt uppdatera Etsy-sidan och jonglera biblioteksbesökare, telefonsamtal, fika och garnuppdateringar. Mina svårigheter att ta beslut gjorde att flera fina garn slank mig ur händerna, men så bara kastade jag mig över ett mystery-kit i Traveler Aran, en av baserna jag tittat ut på förhand.

Så, nu väntar jag på tre mysterienystan, och de kan ju vara precis hur fula som helst så förväntningarna är dödslåga, precis som jag gillar't!  Det här med att jaga garnuppdateringar vet jag dock inte riktigt om jag är så förtjust i, jag gillar mer att klappa och klämma och tänka och känna än att hysteriskt klicka hem något i full panik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar