Sidor

13 januari 2015

KoftfroggningNu sitter jag här igen, med en koftstickning och en katt i knät. Jag fick inse att livet på koftan aldrig skulle bli bra, det såg konstigt ut när koftan var öppen och en kofta som inte kan vara öppen känns rätt meningslöst. Så nu har jag froggat ungefär 20 cm kofta, det känns såklart lite surt, men ändå helt okej. Jag pratade med en vän om det för ett tag sedan, att en sak som är bra med att ha stickat ett tag är att det inte känns lika jobbigt att repa upp stickning som inte blir bra, det är mer som en naturlig del av stickprocessen än den katastrof jag tyckte det var när jag började sticka. jag räknar ändå med att bli färdig i god tid innan den 31 januari, ärmarna är ju faktiskt färdiga och knappar är inköpta och levererade, så nu längtar jag efter att få ha min nya, alldeles egna, kofta på mig!

2 kommentarer:

  1. Är man inte nöjd så är det bättre att repa upp! Är så glad att jag repade upp hela ärmen så den blev mindre tajt! Men funderar på att sticka på mer längd i koftan. Känner att jag inte är helt nöjd med var den slutar på kroppen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Det är ju tråkigt att det inte blev tillräckligt bra på första försöket såklart, men hellre sticka om och få ett plagg som kommer användas, än att låta det vara och få ett plagg som bara blir liggande.

      Radera