Sidor

12 december 2014

Stickmys, höststorm och luststickning

Det stormar utanför, jag tänder ljus, tittar på teveserier och stickar. Jag älskar oväder och har längtat efter en höststorm, och nu äntligen är den här! Har haft lite dåligt flow denna veckan, inte orkat ta tag i koftan och ta en massa beslut utan har fokuserat på julklappssjalar istället. Det får vara så ibland, jag stickar ju utav lust och inte på ackord, så känns det inte bra så gör det inte, då får det vara helt enkelt. Idag har jag lagt upp för en ny sjal i Rowan fine lace i en fin dalablå/duvblå/gråblå färg. Det finns inget mönster utan jag improviserar mig fram, tanken är att det ska bli en slätstickad sjal med någon form av spetskant som min mor ska få i julklapp.


3 kommentarer:

 1. Har också haft dålig inspiration i veckan. Oerhört trött och jobbat mycket! Men som du skriver, jag stickar också för att det ska vara lustfyllt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju en hobby, något som ska ge energi, inte ta. Jag är sugen på att fortsätta med koftan, men just nu är det lite mycket. Hoppas ha lite ork och lust i helgen. Fördelen med tjockt garn är ju att man får resultat fort!

   Radera
 2. Absolut! Det blir lite bara man sätter sig en liten stund! :)

  SvaraRadera