Sidor

28 november 2014

November

Lågtryck ute
Lågtryck inne
Lågtryck i hjärta
Lågtryck i sinne

Så sammanfattade jag och en arbetskamrat läget just nu tidigare idag, hen föreslog att det skulle passa bra som ett broderi, och ja, det kanske blir ett vad det lider, vem vet.

Det är väldigt mycket november just nu, och jag har haft lite väl mycket på gång både på arbetet och privat vilket har gjort att kanske inte så mycket stickningen som lusten och orken blivit lidande. Visst har jag orkat harva några varv på min sjal varje kväll, men den där lusten att komma framåt, prova nytt har inte funnits där. Jag har inte ens plockat ner min provlapp från blockningsmattan, inte varit i närheten av att testa några knapphål. Jag har plockat fram garn och beskrivningar till nya spännande projekt, men så bara.. näää. Men sånt är livet ibland, jag jobbar på att minska stressen och kraven på mig själv och då får det vara så. Mörkret, gråheten och kylan kan jag inte göra något åt (förutom att fylla lägenheten med tända ljus, adventsstjärnor -ljusstakar och ljusslingor) så jag försöker att gilla läget, dricka te och vara snäll mot mig själv.

Jag är dock fortfarande pepp på koft-KAL:en och ser fram emot måndag! På måndag är jag dessutom ledig från jobbet (bortsett från två vårdcentralsbesök) och har förmodligen lite mer av både ork och lust att sticka då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar