Sidor

09 januari 2008

"jag ska börja träna på gym...

jag ska bli vacker och grym och håret mitt det ska jag blonda, jag ska äta sundare mat tills jag går ner i spagat. Jag börjar på måndag"

Nä, jag ska inte börja träna på gym, jag ska inte blondera håret och definitivt inte gå ner i spagat. Citaten ovan (som jag inte är hundra på) kommer från en låt jag fick äran att lyssna på när jag tränade spinning för en galen gubbe i Borås. Jag skulle i och för sig gärna börja med spinning igen, men alla inköp av gymkort känns överilade eftersom jag som det ser ut nu är arbetslös från 1/3 och inte ens vet i vilken stad jag kommer bo om några månader. Istället skall en kär person göra ett enkelt träningsprogram till mig (det har jag iallafall blivit lovad i några månader nu :) ).
Nog om träning, jag känner att jag på senare tid lagat mindre sund mat. Inte så att jag börjat äta friterad choklad, men jag äter mindre rotfrukter i år än tidigare år och jag gillar verkligen rotfrukter så jag förstår inte riktigt varför. Rotfruktsgryta var en favorit när mina föräldrar fortfarande lagade mat åt mig och jag kan fortfarande minnas den mjälla grytan toppad med billig dansk feta som jag själv lagade och åt för ett par år sedan. Ugnsbakade rotfrukter är en annan favorit, för att inte tal om kokta, eller för del delen råa, morötter, palsternacksgryta med kokosmjölk eller kålrotsstavar för att döva den värsta hungern när matlagningen påbörjats allt för sent. Ikväll blir det rotsaker, även om jag är förbenat sugen på allt möjligt annat. Det är inte ett löfte, men en förhoppning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar